Moventia s’incorpora al Mobility Institute del RACC i Deloitte

El grup empresarial entra a formar part de l'organització per aportar la seva experiència a l'estudi de la mobilitat del futur

Autobusos del grup empresarial de mobilitat compartida Moventia Autobusos del grup empresarial de mobilitat compartida Moventia

Moventia s'ha sumat al Mobility Institute, plataforma col·laborativa creada pel RACC i Deloitte per a l'estudi de les noves tendències internacionals en mobilitat. El grup empresarial, especialitzat en mobilitat i transport col·lectiu, participarà, segons ha comunicat, de la "definició de la mobilitat del futur impulsant que aquesta sigui més innovadora, segura i sostenible".

Mobility Institute compta, després d'aquesta incorporació, amb la col·laboració de més de 50 entitats, entre empreses, operadores de serveis i altres organismes. L'institut estudia la mobilitat urbana en tots els seus àmbits d'aplicació, des del consumidor fins a la tecnologia, així com el seu mercat, empreses i autoritats institucionals.

Segons el director d'expansió i anàlisi d'inversions de Moventia, Miquel Martí Pierre, la incorporació del grup al Mobility Institute suposa "una gran oportunitat", ja que l'empresa passa a ser "partícip en el debat de la mobilitat del futur juntament amb altres agents del sector". Per al directio, Moentia pretén "establir les línies per a una mobilitat futura més tecnològica, innovadora i, a la vegada, segura i respectuosa amb el medi ambient".

Per la seva banda, el coordinador RACC del Mobility Institute Ricard Casalins, afirma que "comptar amb la visió d'una companyia com Moventia és clau en la tasca d'analitzar cap a on va la mobilitat". Casalins espera, amb la incorporació del grup, poder "donar resposta als profunds canvis que estem vivint en la manera de desplaçar-nos".

Més informació
Moventia trasllada la seu a les oficines de Bon Preu de Sant Cugat
Tram i Moventia financen el transport de les persones sensesostre
Avui et destaquem
El més llegit