Naturgy ajorna les factures de pimes i autònoms pel coronavirus

La companyia llença un pla d'ajudes que permetrà endarrerir el pagament de factures del segon trimestre

Imatge d'arxiu de l'exterior de la seu de Naturgy | Europa Press Imatge d'arxiu de l'exterior de la seu de Naturgy | Europa Press

Naturgy ha anunciat en un comunicat que ajornarà les factures de llum i gas de les pimes i els autònoms que s'emetin des d'ara amb l'objectiu que empresaris i emprenedors puguin fer front a la crisi del coronavirus.

Més info: Naturgy s'alia amb BlackRock per tenir més control de Medgaz

Les factures de pimes, micropimes, autònoms o petits negocis que adoptin el nou pla d'ajuda podran ser abonades durant la segona part de l'any. D'aquesta manera serà Naturgy qui es faci càrrec del cost d'aquests mesos, finançant sis mesos sense interessos i permeten flexibilitat en el pagament. Fins a 250.000 clients podran acollir-se a aquesta mesura.

El president de Naturgy, Francisco Reynés, ha destacat que "l'orientació al client de la companyia queda demostrada en aquesta mena d'accions ràpides que pretenen unir esforços en moments excepcionalment adversos". Reynés també ha assegurat que les empreses han de ser conscients de la responsabilitat que tenen davant d'aquests moments de gran incertesa.

Més informació
Naturgy recupera els beneficis després de les pèrdues del 2018
Naturgy col·loca la seva primera emissió de bons a Europa
Avui et destaquem
El més llegit