Naturgy proveirà de llum i gas el Congrés dels Diputats

Repsol s'adjudica el contracte de subministrament de carburants per als vehicles del Parlament espanyol

La façana del Congrés dels Diputats, que Naturgy proveirà de llum i gas | Europa Press La façana del Congrés dels Diputats, que Naturgy proveirà de llum i gas | Europa Press

Naturgy s'ha adjudicat el contracte de subministrament d'energia elèctrica i gas natural per als edificis del Congrés dels Diputats. La seva filial Gas Natural Comercialitzadora s'ha fet amb els tres lots que es licitaven per un valor total de 3,61 milions d'euros, segons ha publicat el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE). 

Els lots de llum incloïen l'alta tensió -amb l'import més alt, de 3,15 milions- i la baixa tensió -58.333 euros-, mentre que el de gas natural té un valor de 408.333 euros. Naturgy s'ha imposat a quatre ofertes pel primer lot, a tres empreses que apostaven pel segon i cinc altres que ho feien pel tercer. La durada dels contractes és de dos anys i set mesos. 

Més info: La covid-19 rebaixa un 43,6% els beneficis de Naturgy

Una altra gran energètica s'ha fet amb l'adjudicació del subministrament de carburant per als vehicles del Congrés dels Diputats. Ha estat Repsol, que ha guanyat la licitació valorada en 86.333,33 euros, a través de la filial Solred i imposant-se a només una altra empresa que havia sol·licitat la licitació.  

Més informació
Naturgy, en un projecte europeu contra la pobresa energètica
L'energia de Naturgy contra el coronavirus
Avui et destaquem
El més llegit