Naturgy dóna 120 ordinadors a famílies vulnerables

L’associació sense ànim de lucre formada pels treballadors de la companyia s’uneix així a les iniciatives solidàries que s’estan realitzant des de l'empresa

Naturgy dóna 120 ordinadors a famílies d'Espanya i Portugal | iStock Naturgy dóna 120 ordinadors a famílies d'Espanya i Portugal | iStock

L’associació Día Solidario, formada i gestionada per empleats de Naturgy, ha realitzat una donació de 120 ordinadors a famílies vulnerables d’Espanya i Portugal, perquè els seus fills puguin seguir la formació en línia que les escoles i instituts estan impartint per la situació d’emergència sanitària derivada de la covid-19, segons informen en un comunicat.

Més info: Naturgy dóna 1,1 milió d'euros a Creu Roja contra la covid-19

La donació s’ha canalitzat a través de cinc organitzacions i administracions: Fundació REIR i Fundació SURT (Catalunya); Fundación Trilema (Madrid, Sòria i València); Ajuntament de Parla (Madrid) i LAR Nossa Senhora do Livramento (Oporto). Els ordinadors donats ja no s’utilitzaven a la companyia, però són vàlids i estan en perfectes condicions d’ús. L’associació d’empleats continua treballant amb la companyia per ampliar aquesta donació amb més equips informàtics en les properes setmanes.

Día Solidario, creada l’any 1997 per empleats de la companyia, té com a finalitat social fomentar l’educació en la infància i la joventut, i la millora de les condicions de vida de les comunitats més desafavorides, en els països on Naturgy desenvolupa la seva activitat. Aquesta nova acció solidària dels empleats de Naturgy s’afegeix a les iniciatives de Tu idea suma, el projecte intern posat en marxa per la companyia per canalitzar propostes d’actuació en el marc de l’emergència de la covid-19.

Els empleats de Naturgy, juntament amb l’aportació de la pròpia companyia, han realitzat també una donació d’1,1 milions d’euros a Creu Roja, a través de Fundació Naturgy. La col·laboració dels empleats, que l’empresa ha duplicat, es destinarà a l’adquisició de material per a centres sanitaris espanyols.

Més informació
Naturgy regala un any de reparacions i gas al personal essencial
El coronavirus rebaixa (en part) els beneficis de Naturgy
Avui et destaquem
El més llegit