Naturgy premia Exit i Norte Joven per la formació en entorns vulnerables

La fundació entrega el seu segon premi a la Millor Iniciativa Social en l'àmbit energètic per reconèixer la labor social de les entitats del sector

L'entrega del premi a la Millor Iniciativa Social de la Fundació Naturgy | Cedida L'entrega del premi a la Millor Iniciativa Social de la Fundació Naturgy | Cedida

Fundació Naturgy ha entregat el seu segon premi a la Millor Iniciativa Social en l'Àmbit Energètic al projecte Enchufados al Empleo de la Fundació Exit i la iniciativa Generando Futuro de l'associació Norte Joven. Amb aquest reconeixement, la Fundació pretén reconèixer i donar visibilitat a les persones, entitats i institucions que contribueixen socialment en els seus projectes vinculats a l'energia.

Enguany, segons ha comunicat la Fundació, els projectes més destacats – com els dos guanyadors – s'han desenvolupat al voltant del jovent, la formació i el medi ambient. Segons el president del jurat del premi, Alberto Núñez, "l'educació és l'eina de transformació més important que existeix, pels seus beneficis sobre qui la rep". Segons Núñez, la formació juvenil ha de ser la prioritat per "reduir la desigualtat i oferir noves oportunitats" als joves en entorns desfavorits.

La Fundació Exit, el primer dels guanyadors, és una entitat amb més de 20 anys d'experiència dedicada a l'educació i la promoció de la inserció laboral dels joves. El projecte premiat, Enchufados al empleo, és un itinerari formatiu que facilita el contacte directe entre els joves i les companyies que necessiten treballadors de recent formació.

Per la seva banda, l'Associació Norte Joven és una ONG dedicada a la integració social i laboral de persones en situació d'exclusió social mitjançant programes de formació professional. El projecte premiat amb l'accèsit del premi de la Fundació, Generando Futuro, inclou un itinerari formatiu que ha format 241 joves mitjançant el qual s'han realitzat actuacions d'eficiència energètica en 62 habitatges.

Més informació
Naturgy inverteix 900 milions en digitalització de la xarxa elèctrica
Naturgy injecta gas renovable en la xarxa de distribució
Avui et destaquem
El més llegit