Naturitas gestionarà des de Girona les vendes a Espanya i Portugal

L'empresa especialitzada en productes d'herbolari i cosmètica natural obre un centre logístic a Massanes

Naturitas gestionarà des de Girona les vendes a Espanya i Portugal | Cedida Naturitas gestionarà des de Girona les vendes a Espanya i Portugal | Cedida

Naturitas, l'empresa catalana especialitzada en la venda en línia de productes d'herbolari i cosmètica natural, ha obert un centre logístic en el municipi de Massanes (Girona), des d'on donarà servei a Espanya i Portugal. Comptant amb una superfície de 3.000 metres quadrats, el centre també acollirà l'estoc de la botiga online a França, i albergarà més de 45.000 productes, entre els quals es troben suplements nutricionals, plantes medicinals, cosmètica natural i alimentació biològica.

Més info: Herbolario Navarro, 250 anys treballant en la 'moda' dels productes naturals

Amb més de 50 treballadors en l'actualitat i una mitjana de 30.000 enviaments mensuals, la instal·lació s'ha dimensionat per a adaptar-se a les "fortes" perspectives de creixement de Naturitas. Roger Rafel, nou director d'operacions, serà al capdavant del centre logístic. Ha afirmat que la seva posada en marxa permetrà "accelerar el processament dels enviaments per a mantenir un compromís de lliurament de 24 i 48 hores".

L'empresa va facturar més de 13 milions d'euros en 2018, el doble que l'any anterior, i amb aquest nou centre busca "afermar la seva posició de lideratge a Espanya i reforçar la seva estratègia d'expansió internacional", ha informat en un comunicat.

Fundada en 2014 com una startup pels emprenedors Josep Casas i Esteban Humet, Naturitas també té presència a Itàlia, on gestiona les seves comandes en línia des d'un centre logístic propi situat a la ciutat de Torí.

Més informació
"Qui digui que no ha tingut dificultats per muntar una empresa, menteix"
Cosmètica natural, només apta per a emprenedors
Avui et destaquem
El més llegit