Nissan ampliarà la fàbrica del Prat de Llobregat

La comissió territorial d’urbanisme de l’Àmbit Metropolità de Barcelona aprova la modificació urbanística que permetrà la seva construcció

El terreny que ocupa la fàbrica de Nissan on s'indica en vermell l'espai on es construirà la nova nau | Departament de Territori El terreny que ocupa la fàbrica de Nissan on s'indica en vermell l'espai on es construirà la nova nau | Departament de Territori

Aprovada la modificació urbanística que permetrà la construcció d’una nova nau a la fàbrica que l’empresa automobilística Nissan té al Prat de Llobregat. La comissió territorial d’urbanisme de l’Àmbit Metropolità de Barcelona (AMB), presidida pel secretari d’Hàbitat Urbà i Territori, Agustí Serra, ha tirat endavant la mesura per ampliar la fàbrica de l'automobilística.

La nau se situarà a l’extrem sud del complex, completant la figura rectangular que conformen les existents, i servirà com a magatzem de recanvis de nous models de vehicles. D’aquesta manera, es facilita l’activitat d’aquesta indústria i, per tant, el manteniment dels llocs de treball i la implantació a l’àrea metropolitana de Barcelona de la indústria automobilística.

Per construir la nova nau, s’ha ajustat el volum màxim de la parcel·la que ocupa Nissan, sense necessitat d’incrementar els paràmetres d’aprofitament urbanístic actuals. L’acord es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) per a la seva entrada en vigor.

Més informació
Nissan i sindicats acorden les condicions per retallar 600 llocs de feina a Barcelona
El Departament de Treball convoca una reunió de mediació entre Nissan i la plantilla
Nissan pretén reduir plantilla i alhora invertir en la fàbrica de la Zona Franca
Avui et destaquem
El més llegit