Noel rep el Premi Responsabilitat de Catalunya a la trajectòria

La companyia és la que més llocs de treball genera a la comarca de la Garrotxa

Noel Alimentaria a la Garrotxa | Cedida Noel Alimentaria a la Garrotxa | Cedida

El grup d'alimentació Noel ha rebut el Premi Responsabilitat de Catalunya a la trajectòria pel seu compromís amb la responsabilitat social empresarial a la setena edició dels Premis Respon.cat. Els premis tenen el suport de la Conselleria d'Empresa i Treball de la Generalitat i la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona i del Consell de Cambres de Comerç de Catalunya.

Segons l'entitat organitzadora, s'ha posat en valor la trajectòria socialment responsable de Noel, que fa més de 80 anys que emprèn accions que busquen beneficiar el territori, el medi ambient i les persones, sent la companyia que més llocs de treball genera a la comarca de la Garrotxa (Girona).

Més info: Noel, l’empresa que és un “petit poble” de la Garrotxa

La directora general de Noel, Anna Bosch, ha estat l'encarregada de recollir el guardó i ha assegurat que la responsabilitat corporativa representa "un pilar estratègic" a la companyia i que creuen en la responsabilitat que tenen cap a la sostenibilitat, les persones i la societat .

Respon.cat també ha reconegut altres companyies com l'empresa de solucions químiques Concentrol, la cervesera Damm, la cadena de supermercats Veritas o el grup immobiliari Amat Immobiliaris.

Més informació
Noel factura 427 MEUR el 2021
L'alimentària Noel, premi Empresa de l'Any 2021
El grup garrotxí Noel opta als fons europeus amb un pla d'inversió de 300 milions d'euros
Avui et destaquem
El més llegit