Nova ronda a Psquared

La 'proptech' ha obtingut 1,5 MEUR en una ronda de finançament liderada per We Are Grit

Imatge d'un projecte realitzat per Psquared | Cedida Imatge d'un projecte realitzat per Psquared | Cedida

La proptech Psquared ha tancat una nova ronda de finançament per valor d’1,6 milions d’euros. Aquesta operació ha comptat amb la participació del venture builder We Are Grit, inversions institucionals i business angels como Manuel Matutes, fundador de Big Sur Ventures i Josep Navajo, dirigente de Not Boring Club. 

Amb els recursos obtinguts, Psquared vol consolidar el seu model de creixement i, a la vegada, impulsar un nou vertical dedicat a l’àmbit residencial corporatiu. La firma està especialitzada en operacions immobiliàries per la compra d’edificis que, posteriorment, es transformen en espais de treball flexibles. 

“Hem detectat que, a partir de la pandemia del coronavirus, hi ha més dificultat per trobar habitatge de lloguer a Barcelona, un fet que té un impacte a les empreses o start-ups amb capacitat d’atraure talent nomada”, apunta Nicolás Manrique, CEO de Psquared. A principis d’any, la proptech va anunciar una inversió de 20 milions d’euros per desplegar la seva activitat a Barcelona i Madrid. En paral·lel, al juliol del 2021, Psquared impulsava una ampliació de capital de 40 milions amb la participació d’un grup de family office amb presència als Estats Units, Uruguai i l’Argentina.

Més informació
Psquared prepara la cartera: 20 MEUR per comprar més oficines per startups
Avui et destaquem
El més llegit