El nou cercador de feina de Mercadona ofereix 400 vacants

Qualsevol ciutadà pot consultar els llocs que ofereixen a tot Espanya i inclourà els de Portugal quan obrin nous centres

Una botiga de Mercadona al Mercat de Sants | Cedida Una botiga de Mercadona al Mercat de Sants | Cedida

Mercadona ofereix 396 llocs de treball repartits en 1.600 centres a tot Espanya. Ho fa a través del seu sistema online de cerca de feina i amb la vista posada a Portugal, on té previst obrir els seus primers centres durant aquest 2019. La cerca és molt fàcil de realitzar: només cal entrar al web i pots buscar tant per localitat com per lloc de feina o horaris.

Més info: Mercadona invertirà 100 milions d'euros a Portugal

La cadena de supermercats busca tant advocats, com repartidors o metges passant pel personal de manteniment, reposadors o caixers. El millor del cercador és que, quan una feina ja està donada, s'actualitza al moment per eliminar-la del web.

Una vegada seleccionats tots els criteris, Mercadona permet pujar el currículum, que, de fet, és l'única forma que la companyia admet per entregar l'historial laboral de cadascú. A més, una vegada s'aplica per una feina, la persona pot anar consultant com avança la seva candidatura.

Més informació
Mercadona retirarà les bosses de plàstic a l'abril
Mercadona canvia la seva estratègia de marca blanca
L'interproveïdor carni de Mercadona desembarca als Estats Units
Avui et destaquem
El més llegit