L'interproveïdor carni de Mercadona desembarca als Estats Units

El productor de pernil de la cadena valenciana, Incarlopsa, compra el 67% de l'empresa nord-americana Acornseekers

L'interproveïdor carni de Mercadona compra el 67% d'una empresa d'ibèrics dels Estats Units | iStock L'interproveïdor carni de Mercadona compra el 67% d'una empresa d'ibèrics dels Estats Units | iStock

La companyia d'elaboració de productes càrnics i pernil Incarlopsa, interproveïdor de Mercadona, ha desembarcat als Estats Units amb la compra del 76% de l'empresa texana Acornseekers, propietària de porcs ibèrics 100% purs de gla i comercialitzadora de carn fresca.

El conseller delegat d'Incarlopsa, Clemente Loriente, ha subratllat que aquesta adquisició "és un pas important dins l'estratègia d'internacionalització de la companyia". Al mateix temps, ha posat de relleu que "hem adquirit una participació majoritària perquè, per al desenvolupament futur de l'empresa, és imprescindible créixer en el negoci internacional dins d'un context de creixent competitivitat i globalització, instal·lant-nos en els mercats més importants del món".

La companyia assegura que la seva implantació als Estats Units els ofereix "perspectives molt positives" en el sector amb grans oportunitats de negoci gràcies a la xarxa comercial que Acornseekers té als EUA. De fet, dins dels plans de l'empresa texana s'inclou construir una indústria de pernil que permeti l'elaboració de productes ibèrics de qualitat.

Més informació
Mercadona instal·larà un magatzem online a Getafe
Mercadona apuja el sou mínim i aposta per la conciliació familiar
Mercadona aporta l'1,1% del PIB i l'1,8% de l'ocupació a Catalunya
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit