Oryzon es trasllada a Madrid

L'empresa biotecnològica mou la seu de Cornellà de Llobregat a la Carrera de San Jerónimo 15

Seu de l'empresa Oryzon Seu de l'empresa Oryzon

L'empresa biotecnològica Oryzon Genomics ha traslladat el seu domicili social des de l'actual a Cornellà de Llobregat a Madrid, concretament a la Carrera de San Jerónimo, 15, "on s'estableix la seva efectiva administració i direcció", decisió que es produeix dos dies després del referèndum de l'1 d'octubre a Catalunya.

Segons ha informat la companyia aquest dimarts a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), l'objectiu és "optimitzar les seves operacions i la relació amb els seus inversors", segons indica l'empresa en un comunicat.

Oryzon és una empresa biofarmacéutica en fase clínica que descobreix i desenvolupa innovadores teràpies basades en epigenètica per a pacients de càncer i trastorns neurodegenerativos, i en 2016 va registrar unes pèrdues de 5,44 milions d'euros.

Les accions de l'empresa despertat aquest dimecres amb un avanç superior al 10% després d'anunciar el seu canvi de domicili social. En concret, els títols de l'empresa biotecnològica han avançat un 10,78% a les 9:20 hores, fins a intercanviar-se a un preu d'1,983 euros.

Més informació
Roche comença a testar un fàrmac d'Oryzon
Oryzon amplia en 5,3 MEUR la seva ronda de finançament
Oryzon Genomics perd 2,8 milions d'euros fins al juny
Avui et destaquem
El més llegit