Pick&Pack busca les startups més disruptives del sector del packaging

El Packaging Startup Forum és el fòrum perquè empreses emergents i emprenedors presentin els seus projectes en ecopackaging, nous materials o smart packaging

Pick&Pack acogerá la primera edición del Packaging Startup Forum | Cedida Pick&Pack acogerá la primera edición del Packaging Startup Forum | Cedida

Pick&Pack, l'esdeveniment boutique d'innovació per a líders i pimes industrials que busquen solucions en packaging i intralogística que se celebra del 12 al 14 de febrer de 2020 a Barcelona, acollirà la primera edició del Packaging Startup Forum. Un fòrum en el qual les startups més disruptives tindran l'oportunitat de presentar els seus projectes d'innovació davant inversors i empreses capdavanteres del sector. "El Packaging Startup Forum és l'aparador perfecte i el punt de networking que els emprenedors necessiten per donar-se a conèixer enfront d'una audiència global", destaca Marina Uceda, Event Manager de Pick&Pack.

Les necessitats i reptes d'aquesta indústria s'han vist incrementades amb el desenvolupament de la connectivitat i la transformació digital, la qual cosa ha afavorit l'aparició de noves formes de negoci i empreses emergents de base tecnològica que estan aportant idees innovadores per donar solució a aquests nous reptes. Per això, el Packaging Startup Forum busca les iniciatives més innovadores que proposin noves solucions per al futur de sectors com l'alimentació i begudes, retail, tèxtil, non food, cosmètica i bellesa, química i farmàcia, automoció, serveis de logística, electrònica i béns industrials, a través de projectes de disseny de packaging, ecopackaging, Smart packaging, embalatges i nous materials, tecnologies per a maquinària d'impressió, components o sistemes de control, entre altres.

Més info: Pick&Pack premiarà els projectes més innovadors i sostenibles

El primer Packaging Startup Forum, coorganitzat amb La Salle Technova, tindrà lloc en el marc d'un esdeveniment que reuneix a més de 200 signatures que presenten les últimes solucions en packaging i intralogística. El fòrum complementa una agenda de tres dies al costat del Congrés Nacional de Packaging 4.0 i a l'European Intralogistics Summit 2020. Pick&Pack reunirà a Barcelona a més de 7.000 professionals que busquen solucions més eficients, innovadores i sostenibles per a la seva àrea de gestió i la seva indústria.

Les startups tenen fins al proper 22 de gener de 2020 per ser seleccionats i optar a presentar el seu pitch enfront d'inversors i líders industrials, i seran avaluados per un comitè d'experts quant a la capacitat de solucionar els reptes del sector, l'ús de tecnologies disruptives, la sostenibilitat del projecte o l'impacte en l'economia i la societat. Els seleccionats presentaran el seu projecte en la jornada del Packaging Startup Forum de Pick&Pack, a més de ser automàticament seleccionats com a candidats als Smart Logistics & Packaging Awards 2020.

Més informació
El CCIB acollirà Pick&Pack, l'esdeveniment d'innovació en intralogística
Pick & Pack se centrarà en el packaging com a eina per seduir al consumidor
Advanced Factories aposta per una nova indústria sostenible i inclusiva
Avui et destaquem
El més llegit