Pick&Pack escull Barcelona per revolucionar el futur del packaging i la intralogística

L'esdeveniment, que se celebrarà del 12 al 14 de febrer, analitzarà els reptes del sector, que passen per la digitalització, la innovació i la sostenibilitat

Pick&Pack escoge Barcelona para revolucionar el futuro del packaging y la intralogistica | Cedida Pick&Pack escoge Barcelona para revolucionar el futuro del packaging y la intralogistica | Cedida

Pick&Pack, l'esdeveniment boutique d'innovació en solucions de packaging i intralogística, obre acreditacions perquè els professionals industrials acudeixin a la seva propera edició del 12 al 14 de febrer a Barcelona. Durant tres dies, més de 200 empreses expositores presentaran les últimes innovacions en processos, packaging, nous materials per a envàs i embalatge, sistemes de gestió i automatització de magatzems, robòtica col·laborativa i solucions per a tota la cadena de subministrament. Pick&Pack es converteix així en el punt de trobada per a tots els professionals d'indústries tan diverses com l'alimentació, cosmètica i bellesa, retail, química i farmàcia, automoció, electrònica, béns industrials, begudes, serveis logístics i non food, que busquen solucions més eficients per a la seva àrea de gestió en intralogística i packaging.

Més info: Pick&Pack busca les startups més disruptives del sector del packaging

A més, reuneix a més de 180 experts internacionals en el Congrés Nacional de Packaging 4.0 i l'European Intralogistics Summit 2020 per analitzar i debatre els reptes i tendències del sector, que, irremeiablement, passen per la digitalització, la innovació i la sostenibilitat. Dos congressos en els quals, durant tres dies i en paral·lel, es donaran resposta i es presentaran casos d'èxit de diferents indústries, s'abordarà la transformació digital de tota la cadena de subministrament, així com aplicacions reals en intel·ligència artificial, robòtica, impressió 3D o com s'està abordant la sostenibilitat dels nous materials o el seu reciclatge a través de l'economia circular. Tot això perquè perfils professionals com CEOs, directors de planta, responsables de packaging i logística, responsables de vendes, IT o màrqueting, entre uns altres, puguin gaudir d'un màster de tres dies en el qual adquirir nous coneixements i descobrir nous models de negoci disruptius per a la seva indústria.

D'aquesta manera, el Congrés Nacional de Packaging 4.0, coorganitzat pel Packaging Cluster, aportarà una nova visió a la indústria del packaging a través d'experts en ecodisseny, exemples de Smart printing, d'envasos intel·ligents o materials biodegradables. A més d'agendes personalitzades per a cada professional i enfocades a indústries específiques com la del retail, alimentació i begudes, béns industrials, cosmètica i farma, o l'ecommerce .

Pel seu costat, en l'European Intralogistics Summit 2020 es presentarà en què consisteix la intralogística 4.0 i com es construeixen magatzems més eficients i intel·ligents a través de l'automatització per millorar la productivitat i rendibilitat de les empreses. Digitalització logística, IoT, robòtica col·laborativa, Smart logistics, cross-docking i intel·ligència artificial seran alguns dels protagonistes que centraran el Congrés dirigit a les indústries que busquen solucions per optimitzar la seva logística i intralogística.

Pick&Pack ofereix als professionals industrials una infinitat d'activitats a través de diferents esdeveniments de networking al més alt nivell en els quals trobar socis o establir aliances, com és el Leadership Summit o els Smart Logistics & Packaging Awards 2020, entre uns altres, proporcionant un networking únic i leads de nova generació.

En paraules de Marina Uceda, Event Manager de Pick&Pack, "la irrupció de la quarta revolució industrial ha provocat que la indústria del packaging i la intralogística hagi d'afrontar nous reptes de cara als propers anys. Uns desafiaments que des de Pick&Pack volem abordar per oferir als professionals industrials les solucions i eines necessàries per revolucionar el sector del packaging i la intralogística".

Així, Pick&Pack es configura com la plataforma professional de generació de negoci i transferència tecnològica per a tots els professionals que busquen les últimes solucions en envàs i embalatge, nous materials, automatització o processos intralogísticos per millorar la seva gestió. Una cita ineludible que convertirà a Barcelona, del 12 al 14 de febrer de 2020, a la capital mundial del packaging i la intralogística.

Més informació
Pick&Pack premiarà els projectes més innovadors i sostenibles
Pick & Pack se centrarà en el packaging com a eina per seduir al consumidor
Avui et destaquem
El més llegit