Fidem premia vuit referents femenins del món de l'empresa

L’entitat reconeix a “dones punteres dins de la seva especialitat i que esdevindran un mirall per a noves generacions”

Les premiades Fidem | Cedida Les premiades Fidem | Cedida

Vuit dones referents en el món de l’empresa han estat premiades aquesta nit durant la XXI edició dels premis Fidem, celebrats aquest dijous al Caixa Forum. Tal com ha explicat la presidenta de Fidem, Joana Amat, “són dones punteres dins de la seva especialitat i que esdevindran un mirall per a noves generacions”.

Així, la gala ha reconegut el talent d’empresàries, emprenedores i executives com la general manager de GSMA Mobile World Capital, Therese Jamaa; la directora de Pallapupas, Angie Rosales; la directora general de la Farga, Inka Guixa; la sòcia fundadora de Compas Private Equity & Compas Professional Expertise, Àngels Roqueta; la cofundadora i CEO de GoodGut, Mariona Serra; la consellera executiva de PGI Engineering, Aina Juliol; la CEO i cofundadora d’Agroptima, Emília Vila; i la fundadora d’Eya Bach, Mireia Banega.

Les conselleres Artadi i Chacón també han participat en la trobada | Cedida
Les conselleres Artadi i Chacón també han participat en la trobada | Cedida 

 

“Cada any busquem dones del món de l’empresa i l’emprenedoria, per tal de dona’ls-hi visibilitat i que es converteixin en dones referents”, ha explicat Amat. És per això que l’entitat busca empoderar la dona emprenedora perquè siguin un model a seguir per a les futures generacions de dones professionals. 

Més informació
FIDEM impulsa una taula transversal per la corresponsabilitat social
Joana Amat, nova presidenta de Fidem
Com ser una dona emprenedora i no morir en l'intent
Avui et destaquem
El més llegit