Probex posa color a les seves mascaretes transparents

L'empresa catalana dissenya un nou model que també permet llegir els llavis i només disminueix el so de la veu un decibel

Un model mostra la nova mascareta transparent de colors de Probex | Cedida Un model mostra la nova mascareta transparent de colors de Probex | Cedida

Una mascareta transparent però amb els colors de l'arc de Sant Martí. És el nou model que ha llançat l'empresa badalonina Probex, que permet la lectura dels llavis de qui la porta posada i disminueix el so de la veu només un decibel, davant els 12 que poden arribar a esmorteir algunes altres mascaretes. 

Entre les característiques tècniques d'aquesta peça destaquen una filtració bacteriana del 90,1% i una respirabilitat de 42 PA/cm2. La mascareta és reutilitzable i es pot rentar fins a 30 vegades -a 60 graus per aconseguir una desinfecció completa-. El nou disseny és amb teixit transparent i els acabats poden ser en els següents colors: neutre, blau, rosa, groc, negre i multicolor (arc de Sant Martí).

Totes les mascaretes transparents de Probex estan certificades seguint les normatives espanyola i europea, i estan disponibles en quatre talles perquè s'ajustin al màxim a la forma de la cara de cada persona. Segons un comunicat de la mateixa empresa, és la primera mascareta transparent estampada que existeix. 

Aquests elements de protecció davant la covid-19 estan especialment indicats per a persones que necessiten la veu per treballar, com els mestres, comunicadors, persones que treballen de cara al públic, etc., i per a persones amb dificultats auditives i els seus interlocutors, ja que permet veure tota l'expressió facial i, sobretot, llegir els llavis. 

Més informació
Una mascareta transparent per fer-se entendre millor
Probex i com tornar a la normalitat amb més seguretat que mai
Avui et destaquem
El més llegit