Pronovias adquireix la companyia líder de moda nupcial al nord d'Europa

El grup BC Partners compra la neerlandesa Ladybird per reforçar-se al centre del continent europeu

Olaf van den Brink era el propietari de la marca de moda nupcial Ladybird Olaf van den Brink era el propietari de la marca de moda nupcial Ladybird

El grup de moda nupcial Pronovias, controlat en un 90% pel fons britànic BC Partners, ha adquirit el 100% la companyia neerlandesa de moda nupcial Ladybird. El grup ha aconseguit un acord amb Olaf van den Brink, únic propietari, per adquirir l'empresa holandesa de moda nupcial, l'import de la qual no s'ha donat a conèixer. El fins ara l'amo d'aquesta empresa reinvertirà en la firma per convertir-se en accionista minoritari.

Ladybird, amb seu a Huizen i fundada el 1970, dissenya i confecciona vestits de núvia i còctel que es distribueixen al centre, nord i est d'Europa, encara que és capdavantera al nord del continent.

L'operació per comprar aquesta empresa capdavantera en el sector en el nord d'Europa es tancarà en el tercer trimestre d'aquest any, i d'aquesta manera reforçarà el lideratge de Pronovias en el sector nupcial, atorgarà un servei més especialitzat i dissenys contemporanis als seus clients, han destacat des de l'empresa. "L'adquisició de Ladybird reforçarà el lideratge de Pronovias a Europa en el sector nupcial", ha assegurat Pronovias en un comunicat.

El conseller delegat de la companyia, Amandine Ohayon, ha destacat que Pronovias i Ladybird són complementàries "des d'una perspectiva geogràfica i de producte".

Per la seva banda, el president de Pronovias Group, Jean-Baptiste Wautier, ha dit que la compra d'aquesta empresa "suposa una altra fita en la història de Pronovias i un magnífic exemple del suport que presta BC Partners per incrementar les seves societats en cartera a través de compres selectives i altament estratègiques".

Per la seva banda, la directora creativa de Ladybird, Ingrid Van den Brink, ha afirmat que està "molt contenta i orgullosa per formar part de Pronovias, una empresa tan reconeguda i que comparteix el seu amor pels vestits de núvia".

Més informació
BC Partners compra Pronovias per 550 milions d’euros
Amandine Ohayon de L'Óreal, nova CEO de Pronovias
Pronovias enceta la Barcelona Bridal Fashion Week
Avui et destaquem
El més llegit