Puig entrarà a l'Ibex 35 a partir del 22 de juliol en substitució de Meliá Hotels

La companyia catalana va sortir a borsa a principis de maig amb un preu de 24,5 euros el títol

El president i conseller delegat de Puig, Marc Puig, durant el toc de campana de l'empresa Puig a la sortida a Borsa | EP El president i conseller delegat de Puig, Marc Puig, durant el toc de campana de l'empresa Puig a la sortida a Borsa | EP

Puig formarà part de l'Ibex 35 a partir del 22 de juliol de 2024, només uns dos mesos després de la seva sortida a borsa, segons ha decidit el comitè assessor tècnic de l'Ibex. L'empresa catalana substituirà en la llista de les companyies més importants del parquet espanyol a Meliá Hotels. Puig Brands té actualment una cotització d'uns 14.500 milions d'euros.

El comitè assessor tècnic de l'Ibex avalua les empreses en funció de diversos criteris, entre els quals s'inclouen el volum de negociació, la liquiditat i la capitalització borsària, segons assenyalen els responsables de Puig. La firma de perfumeria va debutar a les borses espanyoles el 3 de maig amb un preu de 24,5 euros el títol.

Més info: El cas Puig: llums i ombres de la sortida a borsa d’una gran empresa

Segons Puig, des de la sortida a borsa les accions han tingut un desenvolupament "sòlid" al mercat amb una capitalització borsària actual de 14.404 milions d'euros en total i de 4.432 milions si es té en compte només les accions de tipus B. Això, afirmen els responsables de la firma, col·loca Puig entre els 20 primers integrants de l'Ibex 35.

Més informació
Puig fa el salt a la borsa valorada en 13.920 milions, la major sortida de l'any a Europa
Avui et destaquem
El més llegit