Els copropietaris de Ficosa adquireixen la totalitat de la seva filial tecnològica

La família Pujol compra el 100% d'Idneo a Panasonic, que, fins ara, posseïa una part de l'empresa

La família Pujol adquireix el 100% de l'empresa tecnològica Idneo | ACN La família Pujol adquireix el 100% de l'empresa tecnològica Idneo | ACN

La família Pujol, copropietària de Ficosa, adquireix el 100% de l'empresa tecnològica Idneo, anterior filial de la mateixa Ficosa. Segons publica Expansión, els nous propietaris d'Idneo mantindran l'actual conseller delegat, Raúl Lucas, i el seu equip directiu.

Més info: Pujol: "Si ens fessin boicot no es vendrien cotxes"

Abans que es realitzés l'operació, la propietat d'Idneo estava repartida entre la família Pujol i Panasonic, tal com passa en el grup Ficosa, on els Pujol tenen el 31% de la propietat i el 69% restant recau sobre Panasonic.

Amb seu a Mollet del Vallès (Barcelona) i oficines a Silicon Valley i Màlaga –oberta fa un mes–, Idneo va facturar 33 milions d'euros el 2018 i té 400 treballadors. Es tracta d'una companyia tecnològica multisectorial, especialitzada en el disseny, desenvolupament, validació i fabricació de productes i serveis d'alt valor afegit per als sectors de mobilitat, tecnologia mèdica i l'internet de les coses.

Més informació
Ficosa, una història de males notes, puces i grans cotxes
Ficosa invertirà 500 milions d'euros en quatre anys
Ficosa no correrà fora de Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit