El RACC convoca la 15a edició del concurs Joves i Mobilitat

L'entitat, en col·laboració amb el Servei Català de Trànsit, guardonarà els millors projectes de promoció de la sostenibilitat en el transport

Estudiants a una de les autoescoles del RACC | ACN Estudiants a una de les autoescoles del RACC | ACN

El RACC i el Servei Català de Trànsit han convocat la quinzena edició del Concurs Joves i Mobilitat. Amb l'objectiu de "promoure actituds i valors de mobilitat segura, sostenible i responsable" entre els i les adolescents del país, el Club guardonarà els millors projectes de promoció de la mobilitat, educatius i de seguretat viària.

La temàtica de l'edició d'enguany serà la sostenibilitat. Sota el títol Vianants, la mobilitat més sostenible, el RACC es marca l'objectiu de "fer valdre el fet de caminar i la seva projecció com a mitjà de transport": L'objectiu, segons l'entitat, és que els participants reflexionin al voltant del rol del vianant en la mobilitat actual, per promoure caminar com la manera de desplaçar-se "més natural, sostenible i saludable".

El concurs està adreçat a estudiants de secundària, batxillerat i cicles formatius d'entre 12 i 18 anys, així com joves que siguin membres de casals de joves o centres de lleure del país. Els participants podran presentar els seus projectes a les categories d'anunci gràfic, vídeo per a Instragram i projecte de millora de la seguretat viària. També es reconeixerà, per tercer any consecutiu, l'escola que presentin el millor projecte educatiu en Mobilitat Segura.

Segons ha informat el RACC, les persones que hi vulguin participar hauran de presentar les seves propostes abans del 30 d'abril de 2022. En els quinze anys de funcionament del certamen, que compta amb la col·laboració del Departament d'Educació de la Generalitat, ja hi han participat prop de 19.700 joves amb gairebé 13.000 propostes relacionades amb la mobilitat.

Més informació
Moventia s’incorpora al Mobility Institute del RACC i Deloitte
Una nova manera de no perdre les claus de la mà del Racc
FGC i el Racc junts per un transport més àgil i sostenible
Avui et destaquem
El més llegit