El RACC obre un taller urbà a Poble Nou

L’empresa inverteix més d’1 milió d’euros en ampliar els seus serveis de manteniment i crea 14 nous llocs de feina

El nou taller del RACC El nou taller del RACC

El RACC ha ampliat els seus serveis amb la posada en marxa del primer taller urbà, situat al barri de Poble Nou de Barcelona. D’aquesta manera, la companyia trasllada la seva experiència en l’assistència en carretera, on és especialista en la reparació al mateix lloc on es produeixen les avaries, al món del taller.

La companyia ha invertit més d’un milió d’euros en aquesta iniciativa, amb la qual espera assolir els 8.000 serveis el 2018. Amb la posada en marxa del nou taller, l’Automòbil Club ha creat 14 nous llocs de feina, segons informen en un comunicat.

Les noves instal·lacions, ubicades al carrer Dr. Trueta, 107, compten amb 1.200 metres quadrats d’un espai total de 2.300 metres quadrats on el RACC també ha instal·lat una de les seves bases d’assistència. El nou taller ofereix serveis de manteniment, revisions pre-itv, pneumàtics, frens, electricitat, climatització i mecànica, entre d’altres.

El Centre RACC Auto està equipat amb tecnologia avançada en la mecànica de l’automòbil i compta amb professionals especialitzats en vehicles de totes les marques.

Tot i que aquest és el primer taller urbà de la companyia, el RACC disposa també des del 2012 d’un centre especialitzat en xapa i pintura a l’Hospitalet de Llobregat. 

Més informació
El Racc i Torrot s'uneixen per promoure la mobilitat elèctrica
El RACC desenvolupa un servei per compartir cotxe
El RACC vol conduir encara més serveis
Avui et destaquem
El més llegit