El RACC impulsa un equip femení de ciclisme

El nou equip RACC HolaBICI ha guanyat les dues competicions en què ha competit aquest estiu

El RACC HolaBICI està format per 8 ciclistes amateurs, totes elles dones | Cedida El RACC HolaBICI està format per 8 ciclistes amateurs, totes elles dones | Cedida

El RACC impulsa l’equip femení de ciclisme RACC HolaBICI. Liderat per la copilot de ral·lis María Salvo, l’equip està format per 8 ciclistes amateurs, totes elles dones, com a mostra de l’aposta del Club per potenciar la participació de les dones en l’esport, i en particular en ciclisme.

Aquesta iniciativa s’emmarca sota el paraigua de RACC HolaBICI, la nova comunitat que ha creat el Club per fomentar la mobilitat ciclista. Sota aquesta marca, el RACC cobreix les necessitats dels ciclistes urbans, a qui ofereix informació actualitzada sobre les principals novetats i tendències sobre la cultura de la bicicleta, així com ofereix serveis, assegurances i assistència. La comunitat compta actualment amb més de 25.000 seguidors a les xarxes socials.

Recentment, la companyia ha llançat un servei de subscripció de bicicletes i patinets elèctrics a l’àrea metropolitana de Barcelona, i ofereix cursos teòrics i pràctics per a usuaris de la micromobilitat, a més de posar a la seva disposició una xarxa de punts d’autoreparació de bicicletes, a banda de la Bicipèdia. El Club també elabora anualment el Baròmetre del Ciclista Urbà a Barcelona, on analitza el perfil i les necessitats d’aquests usuaris.

L’equip RACC HolaBICI ja s’ha proclamat guanyador de les dues competicions en què ha participat aquest estiu: L’Andorra 21 Ports i les 24H de la Mussara.

Més informació
El RACC aposta per la micromobilitat com a servei
El Racc demana més recursos econòmics i tècnics per a la gestió del trànsit a Catalunya
El Racc avalua l'impacte mediambiental de tot el cicle de vida dels vehicles
Avui et destaquem
El més llegit