El RACC i la UIC promouen la formació universitària

L'oferta educativa de les dues organitzacions va destinada al públic sènior

El president del RACC, Josep Mateu, i el rector de la UIC, Alfonso Méndiz| RACC El president del RACC, Josep Mateu, i el rector de la UIC, Alfonso Méndiz| RACC

El RACC, a través de plataforma social i de serveis BE65, ha signat un conveni amb la Universitat Internacional de Catalunya per impulsar una oferta d’estudis universitaris pel públic sènior. Amb aquest acord, els membres de la comunitat BE65 poden accedir a totes les activitats formatives que formen part del campus de l’Experiència del centre universitari. 

En sentit contrari, els estudiants de la UIC també tindran facilitats per incorporar-se a l’organització que pivota sota l’aixopluc del RACC. Les dues organitzacions promotores del conveni entenen que el context social ofereix moltes oportunitats a persones que arriben a l’edat de la jubilació amb la voluntat de continuar actualitzant els seus coneixements. 

Segons dades de la Universitat Internacional de Catalunya, els seus estudiants tenen un 91,7% de taxa d’inserció laboral. A més, el pla estratègic d’aquesta organització privada aposta per la docència, la recerca, internacionalització i la transferència de coneixement. 

En paral·lel, el RACC ha llançat un servei de bicicletes i patinets elèctrics en format de subscripció per al territori de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. El nou negoci de micromobilitat com a servei, segons l'organització, "reforça el compromís amb la mobilitat segura i sostenible", com planteja la seva estratègia de transformació cap a una estructura integral de micromobilitat.

El nou servei estarà disponible per a qualsevol persona més gran de 18 anys, independentment de si és sòcia o no del RACC. Amb un preu d'uns 2,10 euros al dia, els usuaris tindran accés als vehicles facilitats per la companyia, amb les assegurances personal i per robatori del vehicle incloses en la tarifa de subscripció.

Més informació
El RACC aposta per la micromobilitat com a servei
El Racc demana més recursos econòmics i tècnics per a la gestió del trànsit a Catalunya
El Racc avalua l'impacte mediambiental de tot el cicle de vida dels vehicles
Avui et destaquem
El més llegit