Realitat virtual per a la prevenció de riscos laborals

Innovae i Asepeyo col·laboren amb l'objectiu de millorar els entorns laborals a través de la sensibilització

Innovae i Asepeyo col·laboren per a la prevenció de riscos laborals | Cedida Innovae i Asepeyo col·laboren per a la prevenció de riscos laborals | Cedida

Innovae és un col·laborador concurrent d'Asepeyo des del 2017 per a la creació d'experiències de realitat virtual per a la prevenció de riscos laborals. Asepeyo ofereix l'oportunitat de viure situacions laborals extremes des de la seguretat, sense perdre l'impacte realista del perill. La Mútua desenvolupa continguts atractius que promouen les bones pràctiques.

Innovae, per la seva banda, compta amb una àmplia experiència en el desenvolupament de productes de realitat virtual, amb més de 350 projectes de realitat virtual i realitat augmentada per a sectors diversos, podent materialitzar els objectius d'Asepeyo.

Fins ara, Innovae ha elaborat un total de tretze projectes per a Asepeyo, tots enfocats a conscienciar i sensibilitzar sobre els riscos laborals. Un d'ells consisteix en una experiència immersiva per a la prevenció d'accidents laborals per a feines en alçada. La simulació virtual posa l'usuari en una situació real, en què ha de reparar un equip situat en un terrat. El context de risc de caiguda d'alçada obliga l'usuari a prendre mesures preventives per assegurar-ne el benestar durant la reparació.

Més informació
Innovae, primer 'partner' espanyol de Microsoft Mixed Reality
Avui et destaquem
El més llegit