Rebuild tanca les portes de la primera edició amb èxit de participació

La fira sobre construcció 4.0 acull 9.128 congressistes i 121 conferències impartides per 293 experts

Imatge de la fira Rebuild 2018 Imatge de la fira Rebuild 2018

Rebuild tanca les portes de la seva primera edició amb la satisfacció d'haver aconseguit l'objectiu marcat: convertir-se en la trobada de referència que el sector estava esperant per abordar una nova forma d'edificar, segons afirma l'organització de la fira en un comunicat.

Durant tres dies, 9.128 congressistes han conegut de primera mà totes les tendències del sector assistint a les 121 conferències impartides per 293 experts en el marc del Congrés Nacional d'Arquitectura Avançada i Construcció 4.0 i descobrint en el showroom els nous materials que marcaran el futur de l'edificació.

La trobada ha reunit a les empreses més innovadores de totes les indústries que componen el sector de l'edificació i l'hàbitat, que han aprofitat la plataforma per llançar les seves novetats i compartir el seu coneixement amb el sector. Ens elles destaquen Neinor Homes, AEDAS Homes, Roca, Simon, Baxi, K·Line, Velux, Egoin, Eurecat, Prest, Porcelanosa, Rockwool, Knauf, Vaillant, Prinex, SAP, HP, Jacob Delafon o Würth.

Durant aquesta darrera jornada de Rebuild, el protagonisme ha estat per al futur del mercat laboral en el sector de la construcció. El debat en aquesta matèria ha tingut lloc en el Talent Market Place, un espai creat per aprofundir sobre quins són els nous perfils professionals que necessita el sector i per captar talent en un entorn, l'arquitectura i la construcció 4.0, que exigeix que el mercat laboral evolucioni a la mateixa velocitat que ho fa la tecnologia.

Més informació
Rebuild generarà 17 MEUR d'impacte econòmic a Barcelona
Rebuild impulsa la digitalització i la sostenibilitat en la construcció
La construcció entra a l'era moderna de la mà de Rebuild
Avui et destaquem
El més llegit