Les startups que transformaran l'edificació

El Construction Tech Startup Forum, que se celebrarà en el Rebuild 2020, reunirà els futurs líders de la construcció a través de diferents startups

El Startup Forum de 2019 | Cedida El Startup Forum de 2019 | Cedida

Arriba Rebuild 2020 i, amb ell, iniciatives com Construction Tech Startup Forum by Neinor Homes, que reuneix els futurs líders de l'edificació a través d'startups que aterren amb solucions innovadores i disruptives, capaces de transformar el sector a partir de tecnologia avançada o amb la proposta de nous models de negoci, segons informen en un comunicat.

L'aparició de tecnologies avançades i l'orientació cap a una utilització més eficient dels recursos està facilitant el creixement de noves solucions innovadores que impacten en la construcció, la rehabilitació, la reforma i la millora d'habitatges i edificis. Precisament per això, el Contstruction Tech Startup Forum presentarà els millors projectes que estan impactant en el sector.

Les startups finalistes tindran l'oportunitat de presentar la seva solució creativa i innovadora en format pitch durant el Rebuild 2020. Entre elles es troba Checktobuild, Ogun, Constructiu, Bitskout, Plexes Programari, Habitatge, Eelptex, Kiwi Homes i Splacing Marketplace. La jornada serà desenvolupada per La Salle Technova Barcelona amb la col·laboració d'Spanish Startups.

Rebuild 2020, que se celebrarà a Barcelona del 29 de setembre a l'1 d'octubre, abordarà els reptes del sector de l'arquitectura i construcció per ajudar a generar solucions reals en clau de futur.

Més informació
Rebuild 2020: el futur de l'edificació pren importància amb el confinament
Rebuild i els reptes de la construcció accelerats per la covid-19
Avui et destaquem
El més llegit