Renfe expedeix prop de 662.000 abonaments gratuïts per a Rodalies

L'operadora ha venut 9.520 abonaments Avant per a viatgers habituals amb descomptes del 50%

Imatge d'un tren de Rodalies | iStock Imatge d'un tren de Rodalies | iStock

Renfe ha expedit 661.735 abonaments gratuïts per a Rodalies i Mitja Distància a Catalunya per viatjar des de l'1 de setembre fins al 31 de desembre, segons ha informat el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. Del total, 543.000 abonaments corresponen a Rodalies i 118.735 a Mitja Distància. Els abonaments de Rodalies es poden adquirir en qualsevol moment durant el seu període de vigència.

Tot i que és gratuït, cal dipositar una fiança de 10 euros en el cas de Rodalies i de 20 per a cada servei de Mitja Distància Convencional i es podrà recuperar si es fan 16 desplaçaments durant el quadrimestre. D'altra banda, l'operadora ha venut 9.520 abonaments Avant per a viatgers habituals amb descomptes del 50%.

Més info: Renfe accelera la seva expansió a l'Europa Central

L’app de Cercanías permet d’adquisició dels abonaments recurrents de Rodalies de forma ràpida, senzilla i àgil, generant un codi QR que es descarrega al telèfon mòbil i que, posteriorment, podrà utilitzar-se al control d’accés de les estacions. Els abonaments de Mitjana Distància també es poden adquirir a través del web de Renfe. 

Més informació
Renfe commemora el 175è aniversari del primer viatge entre Barcelona i Mataró
Renfe adjudica el repte del 'Metavers en Mobilitat' a BIM 6D
Avui et destaquem
El més llegit