Renfe anunciarà el nom de la seva plataforma de mobilitat el 6 de setembre

El president de l'operadora, Isaías Táboas, presentarà els detalls del conegut com Projecte Raas, des de les eines i serveis fins al lloc web i un bloc propi

El president de Renfe, Isaías Táboas, ha anunciat les novetats del projecte RaaS durant el Global Mobility Call | Cedida El president de Renfe, Isaías Táboas, ha anunciat les novetats del projecte RaaS durant el Global Mobility Call | Cedida

Renfe anunciarà el proper 6 de setembre el nom i els darrers detalls de la seva plataforma integral de mobilitat. El conegut com a projecte RaaS, segons ha anunciat el president de l'operadora Isaías Táboas, es revelarà a finals d'estiu amb l'eina, que incorporarà progressivament nous serveis durant els pròxims cinc anys; un lloc web dedicat a la plataforma i un bloc propi.

L'anunci s'ha fet en el marc del congrés mundial Global Mobility Call, en què Renfe participa com a aliat global. Així, el projecte RaaS es llançarà progressivament a partir de la primera setmana de setembre en un primer procés que durarà fins al mes de novembre, quan, segons ha explicat Táboas, quedarà llançat el Producte Mínim Viable Funcional de la iniciativa.

Durant els cinc anys posteriors al llançament, així, Renfe treballarà per incorporar serveis diversos a la plataforma, amb acords amb operadores de transport públiques i privades; així com amb ciutats i serveis municipals. Tot i que els serveis inicials es donaran en unes 14 ciutats de tot l'Estat, l'operadora ferroviària espera acabar donant cobertura a tota Espanya.

La nova plataforma de Renfe, així, oferirà una "solució integral de mobilitat a tots els ciutadans", amb un model "obert, inclusiu i integrador" de tots els operadors de l'ecosistema. L'objectiu, segons l'operadora, és ser la primera empresa pública que gestioni un model de mobilitat integral porta a porta, amb la possibilitat de contractar i gestionar tots els serveis necessaris en trajecte i un cop l'usuari ha arribat a la destinació.

Més informació
Renfe construirà un nou centre d'operacions a Sants
Renfe engega la formació de més de 300 persones perquè obtinguin la llicència de maquinista
Renfe frega el benefici tot i la despesa energètica
Avui et destaquem
El més llegit