La inversió en talent eleva un 15% el marge brut de Lleida.net

La companyia aposta per un increment significatiu de les contractacions en els departaments comercials per a Llatinoamèrica i la Unió Europea

El fundador de Lleida.net Sisco Sapena El fundador de Lleida.net Sisco Sapena

La companyia de serveis tecnològics Lleida.net ha registrat durant el segon trimestre del 2019 un marge brut d'1,68 milions d'euros, un 15% més que durant el mateix període de l'any anterior, segons han informat en un comunicat. L'Ebitda durant aquest trimestre ha estat de 535.000 euros, de manera que Lleida.net acumula ja 12 trimestres amb un Ebitda positiu.

Durant el període, les vendes han crescut un 3% i han augmentat a 3,22 milions d'euros que, sumats als 3,13 milions que Lleida.net ha venut durant el primer trimestre, representen una facturació semestral per sobre dels sis milions d'euros.

El nombre de circuits de contractació ha continuat augmentant i les vendes han observat un increment del 24%, fins als 993.000 euros, segons la companyia que precisa que la inversió en talent ha estat un dels factors crítics en aquesta evolució positiva de les vendes.

Per tres continents

En l'últim any, la companyia ha apostat per un increment significatiu de les contractacions en els departaments comercials per a Llatinoamèrica (Colòmbia, el Perú i Mèxic) i la Unió Europea, així com els departaments tècnic i de gestió de projectes, la qual cosa ha tingut un efecte positiu. "La nostra plantilla s'ha incrementat en els darrers 12 mesos en un 28%, i ja som 83 persones que preseten serveis de confiança a clients de tres continents", explica el conseller delegat i fundador de Lleida.net, Sisco Sapena.

La inversió en R+D+I va augmentar en un 63% pel que fa al segon trimestre del 2018 i continua sent un factor diferencial per a la companyia. Durant el 2019, l'empresa té la intenció d'activar prop d'un milió d'euros en R+D+I, especialment en el desenvolupament de producte, millora de funcionalitats i en la prestació de servei.

El deute financer net es va reduir per sobre del mig milió d'euros (un 25% del total) i se situa en 1,48 milions d'euros, assegura l'empresa que s'ha centrat en la reducció del deute a curt termini.

Més informació
Lleida.net compra una startup especialitzada en detecció de fraus
L'homologació com a servei qualificat impulsa un 353% els beneficis de Lleida.net
Lleida.net eleva la facturació un 25%
Correus de Botswana treballarà amb Lleida.net
Avui et destaquem
El més llegit