Rosal-Mabrik preveu tancar l'any amb unes vendes de 34 MEUR

El grup industrial té la seva seu principal i centre de producció a les poblacions de Santa Perpetua de Mogoda y Barberà del Vallès

Imatge d'una màquina industrial | Rosal Imatge d'una màquina industrial | Rosal

Rosal-Mabrik preveu tancar el 2022 amb unes vendes de 34 milions d’euros, una xifra que representa un increment d’un 10% respecte de les xifres de l’any passat. El grup industrial, amb seus a Santa Perpètua de Mogoda i Barberà del Vallès, justifica els resultats per la reactivació de l’activitat després de la pandèmia. 

En paral·lel a Catalunya, Rosal té una xarxa d’oficines comercials repartides per Mèxic, Veneçuela, nord d’Àfrica, Rússia i Amèrica Central. Actualment, compta amb una plantilla de 120 persones i 200 llocs de treball indirectes. El 78% de les vendes es concentren als mercats espanyol, mexicà i centreamericà. 

Un dels principals punts del pla estratègic de Rosal-Mabrik és la inversió en l’àmbit de l'R+D, de cara a millorar l’optimització de les despeses de producció de les maquinàries. L’alimentació animal ocupa el 80% de les vendes del fabricant d’espais vinculats als pinsos, mentre que la biomassa representa el percentatge restant. 

Més informació
Silvio Elías: “L’alimentació ecològica està menys sotmesa a la situació geopolítica”
Gosbi, alimentació gourmet per a mascotes
Els pol·linitzadors de l’alimentació ecològica
Avui et destaquem
El més llegit