Ryanair es queda a Girona

Els treballadors de l'aerolínia a Viloví d'Onyar accepten una rebaixa en les seves condicions contractuals i estaran tres mesos l'any a l'atur

Un avió de Ryanair a l'aeroport de Girona | iStock Un avió de Ryanair a l'aeroport de Girona | iStock

Ryanair es queda a Girona. Després d'haver perdut l'atracció pel seu aeroport, l'aerolínia ha comunicat als seus treballadors que finalment no tancarà la base de Viloví d'Onyar. Ara bé, els empleats han hagut d'acceptar la rebaixa de les seves condicions contractuals. Així ho ha avançat TV3, que explica que, a partir d'ara, els treballadors seran contractats durant nou mesos i tres es quedaran a l'atur.

Més info: Ryanair perd l'atracció per Girona

Aquestes són les condicions que la companyia irlandesa havia posat als 120 treballadors de l'aeroport de Girona i havia advertit que, si no acceptaven aquestes condicions, tancava la seva base a Viloví d'Onyar. Tot i haver signat aquestes condicions, els empleats de Ryanair a Girona han afegit un annex on hi mostren el seu desacord.

La portaveu d'USO Ryanair, Lídia Arasanz, ha alertat que en els nous contractes "hi ha clàusules que no acabem d'entendre" i que estan estudiant a fons. Una d'elles és que no es reconeixerà l'antiguitat dels treballadors.

Més informació
Ryanair acomiadarà 100 treballadors a la base de Girona
Ryanair confirma a Territori la intenció de tancar la base de Girona
L’impacte de la marxa de Ryanair de Girona: empleats, rutes i turisme
Avui et destaquem
El més llegit