Science4Tech Solutions aconsegueix una inversió de 2 MEUR amb l'app contra el càncer MatchTrial

L’increment de capital permetrà escalabilitat de serveis i la internacionalització

Science4Tech Solutions aconsegueix una inversió de 2 MEUR amb l'app contra el càncer | iStock Science4Tech Solutions aconsegueix una inversió de 2 MEUR amb l'app contra el càncer | iStock

Science4Tech Solutions (S4T), scaleup que ofereix serveis de valor afegit sustentats en tecnologia SaaS i Apps per accelerar els resultats dels assajos clínics, ha tancat una primera ronda d'inversió amb la qual ha obtingut 2 milions d'euros. Una cinquantena d'inversors privats ha confiat en el propòsit de facilitar i accelerar l'accés a assajos clínics de càncer, una esperança per a molts pacients i familiars quan els tractaments tradicionals ja no donen una resposta.

A través de la primera solució tecnològica MatchTrial®, S4T ha aconseguit consolidar un projecte de salut i ciència que contribueix a donar més opcions als pacients de càncer. El projecte contempla i manté actualitzats diàriament tots els assajos clínics intervencionals en oncologia a Espanya i ja ha assolit més de 42.000 descàrregues. La clau del seu èxit és una fórmula híbrida que combina els algoritmes i la intel·ligència artificial amb la personalització i el tracte més humà amb el pacient.

"Per davant de tot, tenim la gran responsabilitat de gestionar opcions en moments extremadament vulnerables i de fer més humà i eficient un procés que encara avui és realment complex. El nostre deure és tenir sempre present que tractem i ajudem persones amb càncer per a qui el tractament estàndard no està donant resultat, i també i de forma col·lateral, al seu entorn familiar.", ha explicat Jordi Guitart, nou CEO de S4T.

L'increment de capital ha permès a S4T passar de ser una empresa emergent a una scaleup amb una progressió i escalabilitat de negoci exponencial i internacional que permet assumir nous reptes. La nova inversió també permetrà abordar un altre estadi d'empresa en l'àmbit de la investigació, la recerca i la tecnologia mèdica.

Més informació
La startup catalana Onalabs obre una filial a Andorra per tractar salut i esport
Enzyme agilitza el diagnòstic precoç de càncer de colon
Els metges se'n van a la vaga
Avui et destaquem
El més llegit