L'americana Scopely duplicarà els treballadors de la seu de Barcelona

La companyia va obrir la seva oficina a la capital catalana el 2017, que compta actualment amb 60 treballadors

El president de la Generalitat i la consellera d'Empresa reunits amb els responsables d'Scopely | ACN El president de la Generalitat i la consellera d'Empresa reunits amb els responsables d'Scopely | ACN

L'empresa nord-americana dedicada al sector dels vídeojocs Scopely ha anunciat que duplicarà els treballadors de la seva seu a Barcelona. Ho ha fet durant una reunió amb el president de la Generalitat, Quim Torra, a Silicon Valley, on també ha volgut fer saber que preveu incrementar l'espai actual del seu centre. La companyia va obrir la seva oficina a la capital catalana el 2017, que compta actualment amb 60 treballadors.

Més info: L'empresa de videojocs Scopely s'instal·la a Barcelona

La nova expansió d'Scopely ha rebut el suport de la Generalitat de Catalunya a través d'Acció. La companyia planeja expandir l'equip a Barcelona en múltiples àrees d'especialització potenciant el talent tècnic i artístic, així com l’anàlisi de dades i l'atenció al client.

Durant la inauguració de l'oficina de Barcelona el 2017, el president i cap d'operacions de Scopely, Javier Ferreira, va afirmar que "l'oficina de Barcelona serveix com a eix important del creixement continuat i l'expansió global de Scopely". Ara, amb aquest anunci, el director d’operacions de l'empresa, Pere Torrents, ha afegit: "Scopely Barcelona ha atret un alt talent de tot Europa per contribuir a la nostra plataforma tecnològica, serveis comunitaris i projectes creatius, i ha reclutat treballadors que han passat anys a l’estranger per tornar a casa, a Catalunya. L’any passat vam experimentar un creixement massiu, tant amb nous jocs per a mòbil com en franquicies sostingudes, i planifiquem aumentar més del doble el nostre equip local de 60 persones per donar suport a aquest creixement continuat”.

Fundada el 2011, Scopely, amb seu a Los Angeles i socis a 8 països, crea i desenvolupa jocs per a mòbils com Star Trek Fleet Command, Looney Tunes World of Mayhem i Walking Dead: Road to Survival. A Barcelona, ​​l'empresa ha participat en esdeveniments com el Mobile World Congress 4YFN i el saló Barcelona Games World.

Més informació
La nord-americana Certify compra la catalana Captio
L’americana que desenvolupa l’hyperloop aterra a Espanya
L’americana Organtheory Fitness obrirà vuit gimnasos a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit