L’americana Scopely triplicarà la seva presència a Barcelona

La companyia de videojocs es mudarà a un espai d’oficines més gran i preveu noves contractacions

El COO d'Scopely Javier Ferreira i el CEO Walter Driver El COO d'Scopely Javier Ferreira i el CEO Walter Driver

L’empresa americana Scopely, que va establir la seva primera oficina internacional a Barcelona a finals de l’any 2017, triplicarà ara la seva presència a la capital catalana. Scopely es mudarà a un nou espai d’oficines situat a Sarrià-Sant Gervasi a finals d’aquest any, una nova seu que s’adaptarà millor a les necessitats del negoci, segons informen en un comunicat.

El nou espai, de més de 2.400 metres quadrats, que inclou tres plantes i espais exteriors, servirà per fer front al ràpid creixement de l’empresa i ampliar la contractació de talent local. Actualment, Scopely compta amb 100 empleats a les seves oficines situades prop de Plaça Catalunya.

La companyia preveu expandir el seu equip a través de contractacions d’experts de diverses especialitats, que inclouen enginyeria, disseny de videojocs, analítica de dades, serveis creatius i atenció al client, entre altres funcions.

Expansió europea

L’expansió de Scopely, a part de la nova seu a Barcelona, també es veurà reflectida en el creixement de l’estudi de desenvolupament centrat en estratègia, DIGIT, situat a Dublín (Irlanda), que ampliarà les seves operacions.

“Tots dos espais ens permetran alinear la nostra presència física amb la nostra cartera i equip en ràpida expansió. M’il·lusiona continuar endinsant-me en el mercat de Barcelona, que té talent de molta qualitat. El mateix passa a Dublín, on comptem amb el millor talent tecnològic”, assenyala el codirector executiu de l’empresa, Javier Ferreira.

Scopely ha recaptat més de 250 milions de dòlars en finançament d’inversors de capital risc, grans empreses tecnològiques i icones culturals i ha ingressat més de 1.000 milions de dòlars des de la seva creació.

Més informació
L'empresa de videojocs Scopely s'instal·la a Barcelona
L'americana Scopely duplicarà els treballadors de la seu de Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit