Seat obté un benefici històric amb 237 milions d'euros fins al setembre

La companyia atribueix aquest increment al fet que entre gener i setembre ha registrat el seu volum de vendes més gran, amb 415.600 vehicles comercialitzats

Seat ven més cotxes que mai | Europa Press Seat ven més cotxes que mai | Europa Press

Seat ha comptabilitzat un benefici operatiu rècord de 237 milions d'euros fins al setembre, fet que suposa una progressió del 54,4% en comparació dels 154 milions que va guanyar en el mateix període de l'exercici precedent, segons xifres publicades pel grup Volkswagen.

La companyia atribueix aquest increment al fet que entre gener i setembre ha registrat el seu volum de vendes més gran, amb 415.600 vehicles comercialitzats, un 17,1% més. Així mateix, el benefici operatiu de Seat també s'ha vist afavorit pel llançament de l'Arona i la millora en el mix del producte, és a dir, la venda de vehicles amb un marge de benefici més gran.

Més info: Les vendes de Seat no fan vacances

Els ingressos de la corporació amb seu a Martorell s'han situat als 7.744 milions d'euros durant aquest any, un 6,7% més que en els tres primers trimestres del 2017 i la xifra més alta de Seat durant els nou primers mesos de l'any. "Els resultats financers obtinguts entre gener i setembre del 2018 demostren l'etapa positiva per la qual travessa Seat", apunta la companyia.

De cara a l'exercici complet, els resultats de Seat dependran "parcialment" dels efectes de la implementació del nou cicle d'homologació de consum i emissions WLTP (des de l'1 de setembre), segons ha explicat la companyia.  Seat, a més, accelerarà durant la resta d'aquest any la xifra d'inversions i despeses en R+D per a nous models i incrementarà les activitats de màrqueting, amb el llançament del Tarraco i del Cupra Ateca.

Més informació
El Seat Tarraco ja es fabrica a Wolfsburg
Seat perd el 21% de les vendes per la nova normativa
Avui et destaquem
El més llegit