Seat engega un 'carsharing' per a empreses

Cuatrecasas serà la primera firma en adherir-se al nou servei a Barcelona i Madrid

Seat ven més cotxes que mai | Europa Press Seat ven més cotxes que mai | Europa Press

Seat posarà en marxa de forma imminent un nou servei de car sharing per a empreses de la mà de Respiro. Començarà a operar a Barcelona i Madrid i d’entrada, s’hi ha adherit el bufet d’advocats Cuatrecasas. La firma automobilística, però, manté converses amb Cepsa per tancar un acord similar, així com també negocia amb altres companyies espanyoles.

Els treballadors de les empreses adherides podran disposar de vehicles Seat i Respiro per fer trajectes urbans durant la jornada laboral amb altres companys, de forma gratuïta per a ells. En tots els casos, els vehicles seran de gas natural comprimit. L’automobilística ha presentat el servei a la capital espanyola en el marc de les jornades Madrid se mueve by Seat.

Més info: Seat fabricarà des del Prat una nova caixa de canvis per al Grup Volkswagen

Durant la jornada a Madrid, Seat ha detallat la seva estratègia de mobilitat urbana. A banda del car sharing, ha destacat l’èxit del patinet elèctric eXS kickscooter powered by Segway. D’ençà que el va posar a la venda el desembre passat, n’ha venut 8.000 unitats.

D’altra banda, Seat també ha subratllat l’aposta pels nous Minimó i Mii electric, dos vehicles que la companyia situa com a insígnies de la “micromobilitat urbana”. En el cas del Mii electric, està dissenyat tant per a clients privats com per a flotes i les prebendes començaran el proper mes de setembre.

Més informació
Les vendes de Seat continuen a tot gas i superen les expectatives
Seat ven un 10,5% més en un maig històric
Avui et destaquem
El més llegit