Les vendes de Seat continuen a tot gas i superen les expectatives

Amb un 8,4% de matriculacions més que el mateix semestre de l'any 2017, des de l'empresa s'assegura que "s'està aconseguint créixer en un context global difícil"

Les vendes de Seat continuen a tot gas i superen les seves expectatives | MEM Les vendes de Seat continuen a tot gas i superen les seves expectatives | MEM

Seat supera per primera vegada en la seva història les 300.000 unitats comercialitzades en un semestre, en lliurar 314.300 unitats a tot el món, la qual cosa suposa un increment del 8,4% en comparació amb el mateix període de l'any anterior. En el sisè mes de l'any, la firma, propietat del grup Volkswagen, ha matriculat 57.300 vehicles en tots els mercats en els quals opera, un 11,5% més que en 2018 i representa el segon mes consecutiu de creixement per sobre del 10%, a més d'una xifra rècord.

Més info: Seat, pitxitxi industrial de l'Estat espanyol

La marca Cupra, els resultats comercials de la qual estan integrats en els de Seat, ha tancat el semestre amb un volum de vendes de 12.700 unitats en els mercats en els quals participa, la qual cosa representa una progressió del 73,1%. "Estem creixent per sobre de les expectatives inicials i, a més, ho estem fent en un context difícil, en el qual les matriculacions en la majoria de països europeus cauen o estan estancades", explica el vicepresident comercial de Seat i conseller delegat de Cupra, Wayne Griffiths.

Per regions, Seat ha matriculat 66.500 unitats a Alemanya en el que va d'any, un 16,2% més, així com 64.200 unitats a Espanya, un 3,2% més i 37.700 unitats a Regne Unit, un 5,1% més. A Itàlia, per part seva, les vendes de la signatura espanyola han millorat un 16,5% en el primer semestre, fins a 14.900 unitats.

Més informació
Seat avança a tota potència al gener
Seat torna a batre rècord de resultats
Les vendes de Seat a mil revolucions
Avui et destaquem
El més llegit