Seat construirà a Martorell un centre logístic automàtic

L'automobilística aixecarà el magatzem més alt de l'Estat amb una altura màxima de 43,7 metres

Imatge de les obres del centre de Seat
Imatge de les obres del centre de Seat

Seat construirà un centre logístic automatitzat a la planta de Martorell (Barcelona) en el qual emmagatzemarà components, amb una capacitat total de 119.000 caixes i una altura màxima de 43,7 metres, la qual cosa el converteix en el magatzem més alt de l'Estat, ha informat la companyia aquest dilluns en un comunicat.

Està previst que les obres d'aquesta instal·lació, que es convertirà en el pilar del Centre Logístic de Seat de la factoria de Martorell, finalitzin en l'últim trimestre del 2018.

El vicepresident de Producció de l'automobilística, Andreas Tostmann, ha destacat que la posada en marxa d'aquest nou centre logístic 100% automàtic "demostra que Seat és una empresa de referència en totes les àrees de la indústria 4.0".

El nou magatzem de Seat tindrà una superfície total de 5.700 metres quadrats i es dividirà en dues instal·lacions.

La primera, de 43,7 metres d'altura, mourà fins a 500 contenidors cada hora, estarà distribuïda en set passadissos i tindrà una capacitat de 24.000 contenidors, i la segona, de 21 metres, comptarà amb cinc passadissos, acollirà més de 95.000 caixes i podrà traslladar 1.100 per hora.

Més informació
Seat s'integra a la CEOE per fer nous amics
La Seat de Martorell preveu incrementar un 1,5% la producció
Seat incrementa el benefici operatiu un 12,3% i els ingressos, l'11%
Avui et destaquem
Comentaris