Seat "s'adaptarà" a la independència de Catalunya

El president de l'automobilística, Luca de Meo, afirma que la companyia té unes fortes arrels al país

Luca de Meo és el president de Seat / Cedida Luca de Meo és el president de Seat / Cedida

El president de Seat, Luca de Meo, ha afirmat que el paper de la companyia en el context polític actual a Catalunya és adaptar-se a les condicions de cada país, com ha assegurat que fan en tots els països, i ha posat l'exemple del Brexit al Regne Unit.

"Nosaltres hem d'adaptar-nos a les condicions, com fem en molts països, com amb el Brexit. El nostre paper és adaptar-nos i, al final, és una decisió de la gent, dels espanyols, dels catalans", ha manifestat De Meo en roda de premsa en el Saló de l'Automòbil de Frankfurt (Alemanya).

"No sé què passarà. Fer previsions és molt difícil. Sempre hem dit que no ens posem en aquest tema", ha afirmat, i ha subratllat que l'única cosa que li interessa a l'empresa és l'estabilitat i poder tenir perspectiva.

"Som una empresa que té unes arrels molt fortes a Barcelona, a Catalunya, a Espanya", ha sostingut.

En ser preguntat per si l'automobilística té un pla de contingència davant una eventual independència de Catalunya, De Meo ha contestat: "No és un pla B, tenim en compte les situacions, i no és una discussió com si hi hagués un terratrèmol o una erupció volcànica. Sabem com cal adaptar-se".

Més informació
Només un català entre els noms finalistes pel nou Seat
3 catalans entre els 9 semifinalistes pel nom del nou Seat
Seat manté els bons resultats i creix un 40,9%
Avui et destaquem
El més llegit