Seat inverteix 57 milions d'euros a la Zona Franca per assumir més producció

La companyia automobilística adquireix una nova premsa i dues línies d'estampació per automatizar més els processos

Les vendes de Seat continuen a tot gas i superen les seves expectatives | Europa Press Les vendes de Seat continuen a tot gas i superen les seves expectatives | Europa Press

Seat ha invertit 57 milions d'euros en una premsa i dues noves línies d'estampació en calent per a la seva fàbrica de la Zona Franca de Barcelona, segons han informat en un comunicat. La nova premsa ha suposat una inversió de 31,5 milions d'euros i permetrà augmentar la productivitat gràcies a una major automatització i velocitat de fabricació, així com a un avançat sistema robotitzat. Amb això, l'empresa preveu incrementar un 15% la seva producció fins les prop de 60 milions de peces.

Més info: Seat, pitxitxi industrial de l'Estat espanyol

D'altra banda, la companyia ha destinat 25,4 milions d'euros a dues noves línies d'estampació en calent que permetran guanyar eficiència, rapidesa i precisió en el procés productiu. La inauguració d'aquestes instal·lacions s'ha portat a terme coincidint amb el BCN Day, una jornada en què han participat més de 3.500 persones entre treballadors, familiars i amics.

El vicepresident de Producció i Logística de SeatChristian Vollmer, ha subratllat que la de Barcelona "és una fàbrica clau" per a la companyia i que les noves instal·lacions "permetran continuar posicionant-la com a una planta estratègica a escala tecnològica tant per a Seat com per al Grup Volkswagen".

Més informació
Seat es proposa reduir al 50% el seu impacte mediambiental
El 'mix' de vendes de Seat impulsa un 5,5% els seus beneficis
Seat torna a batre rècord de resultats
Avui et destaquem
El més llegit