El Grup Sifu ajuda a les persones amb diversitat funcional a trobar llocs de treball estables | Cedida
El Grup Sifu ajuda a les persones amb diversitat funcional a trobar llocs de treball estables | Cedida

Sifu crea 62 nous llocs de feina per a persones amb discapacitat

L'entitat aconsegueix apujar el nombre d'assalariats malgrat la pandèmia, xifra que suposa un creixement del 4%

El Grup Sifu, el Centre Especial deTreball líder en Facility Services & Management socialment responsables, ha tancat l'any 2020 amb la creació de 62 nous llocs de treball per persones amb diversitat funcional, el que suposa un creixement del 4%, segons ha explicat la mateixa entitat en un comunicat. El Centre Especial de Treball ja compte amb més de 4.400 treballadors dins del país, el 89% amb discapacitat.

Aquestes dades arriben en un moment marcat per la crisi de la pandèmia, un fet que fa encara més díficil l'inserció d'aquestes persones, considerades dels grups "més complicats per a trobar llocs de treball estables", segons ha especificat el Grup Sifu.

El col·lectiu de Difícil Inserció engloba totes aquelles persones que tenen un grau de discapacitat física superior al 65% i als usuaris amb malalties mentals o dispacapcitat intel·lectual. Segons Sifu, aquest col·lectiu és el que troba més dificultats a l'hora de trobar feines, ja que molts necessiten adaptacions especials per a treballar.

En els últims anys, el Grup Sifu s'ha encarregat de ajudar a aquest col·lectiu i ha aconseguit 1.600 treballadors, un 36% de la plantilla.

Més informació
Grup Sifu dóna feina a 182 persones amb diversitat funcional
Diversitat funcional i empresa: una pedrera de superació
Avui et destaquem
El més llegit