Sixte Cambra abandonarà la presidència del Port de Barcelona

El president de l'entitat deixarà el càrrec que ostenta des del 2011 per "motius personals"

El president del Port de Barcelona, Sixte Cambra / Artur Ribera El president del Port de Barcelona, Sixte Cambra / Artur Ribera

El president del Port de Barcelona, Sixte Cambra, deixarà el càrrec que ostenta des del 2011. Així ho ha anunciat al Consell d'Administració que s'ha celebrat aquest dijous i segons ha pogut confirmar VIA Empresa. Cambra va ser anomenat pel Govern de la Generalitat i ara deixarà l'ens portuari per "motius personals". Cambra dirà al nou executiu que surti de les eleccions del 21D que no vol seguir, però continuarà sent el president del Port fins que el nou executiu català nomeni el seu successor.

Segons indiquen des del Port, Cambra considera que després de set anys a la presidència del Port de Barcelona, ha arribat l'hora de posar fi a aquesta etapa i la seva gestió ja ha culmunat. La decisió s'anunciarà aquesta tarda en una trobada amb empresaris del sector portuari.

Quan es conformi el pròxim Govern al Palau de la Generalitat, després de les eleccions del 21 de desembre, i s'anomenin els nous càrrecs, Cambra deixarà l'ens portuari. Durant el seu mandat, el Port de Barcelona ha arribat a batre tots els rècords de passatgers i contenidors moguts.

Cambra va estudiar Adimistració i Direcció d'Empreses a Esade. Va treballar a Seeliger Conde i també va arribar a ser vicepresident del FC Barcelona. També va ser senador independent a les llistes de Convergència i Unió des del 1993 al 2004.

 

Més informació
L’Estat prohibeix al Port de Barcelona liderar missions a l’exterior
Sixte Cambra: "El model portuari espanyol ens resta competitivitat"
Carrefour i Clisa inauguren una planta logística de fred
Avui et destaquem
El més llegit