L'snack de blat de moro de Mercadona que triomfa allà on va

La cadena de supermercats ven més de 13.100 unitats al dia a les més de 1.600 botigues que té repartides per tot l'Estat

El nou snack de blat de moro gust barbacoa al lineal de Mercadona | Cedida El nou snack de blat de moro gust barbacoa al lineal de Mercadona | Cedida

Mercadona continua ampliant l'oferta d'aperitius amb la incorporació de l'snack de blat de moro amb gust de salsa barbacoa. El nou aperitiu, del qual la companyia en ven 13.100 unitats diàries, està present als lineals de les més de 1.600 botigues de la cadena des de finals del mes de juny passat, segons informen en un comunicat.

Aquesta novetat s'incorpora després que la companyia copsés amb els seus clients a peu de botiga la necessitat d'oferir un snack de blat de moro amb aroma de barbacoa. L’snack de blat de moro gust barbacoa es ven en bosses de 140 grams i està rebent, segons apunten, "una acollida excel·lent" des que es va començar a implantar el mes d'abril passat als supermercats de la cadena.

El proveïdor Totaler Grefusa elabora aquest producte en exclusiva per a Mercadona sota la marca Estrella, a les seves instal·lacions d'Alzira, València.

Més informació
Mercadona dóna 9.300 quilos d'aliments més a Girona
Mercadona dóna 28.200 unitats de llenties cuites a Creu Roja Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit