Mercadona dóna 9.300 quilos d'aliments més a Girona

La cadena de supermercats ha donat més de 88.000 quilos de productes de primera necessitat a diverses entitats socials gironines en el que portem d'any

La donació de Mercadona al Banc dels Aliments de Girona | Cedida La donació de Mercadona al Banc dels Aliments de Girona | Cedida

Mercadona ha fet efectiva avui l’entrega de 9.300 quilos de productes de primera necessitat com ara llenties cuites (11.910 unitats) i arròs (1.680 unitats), al Banc dels Aliments de les comarques de Girona, segons informen en un comunicat. Aquest lliurament se suma als que la companyia realitza habitualment al Banc dels Aliments i als menjadors socials de les comarques gironines amb els quals col·labora, com ara el menjador social La Sopa de Girona o el menjador del convent del Franciscans a La Bisbal de l’Empordà, entre d’altres entitats.

De fet, en el que portem d’any, la cadena de supermercats ha donat més de 88.000 quilos de productes de primera necessitat a diverses entitats socials gironines. A més, cal afegir que durant aquest més de juliol, Mercadona ha ampliat a tota la demarcació les donacions de productes al Banc dels Aliments. Fins ara la col·laboració es donava en els 5 supermercats de Girona i Salt, però des del passat 13 de juliol hi participen les 28 botigues que la cadena té a les comarques gironines.

La nova donació feta avui al Banc dels Aliments forma part de les que la cadena de supermercats està duent a terme a diverses entitats socials i organitzacions benèfiques d’arreu de Catalunya com a conseqüència de la situació derivada de la covid-19. En total, des de l’1 de gener i fins avui, ha lliurat més d’un milió (concretament 1.090.000) de quilos d’aliments, tant secs com frescos, i articles d’higiene personal als bancs dels aliments de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, a Creu Roja Catalunya, al banc de productes no alimentaris La Nau i a 35 menjadors socials, entre d’altres.

Del 1.090.000 quilos donat, prop de 810.000  corresponen als mesos d’abril, maig i juny, període en què ha incrementat les donacions per ajudar a pal·liar, en la mesura del possible, les demandes dels col·lectius més necessitats. En aquest sentit, el president del Banc dels Aliments, Frederic Gómez, ha volgut posar de manifest que “estem molt agraïts per aquesta nova donació de Mercadona, productes de primera necessitat que des d’avui mateix es repartiran a les entitats socials del territori”. I ha assenyalat que “ens vénen molt bé, degut al fort increment de persones que reben aliments nostres amb motiu de la pandèmia, que ha fet que la necessitat alimentària hagi augmentat en un 40% al territori".

Més informació
Mercadona dóna 10.000 quilos de productes a Tarragona
Mercadona dóna 28.200 unitats de llenties cuites a Creu Roja Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit