Solvia ven tres hospitals llogats per Quirón

La immobiliària de Banc Sabadell es desfà de tres immobles a Barcelona, Bilbao i Sant Sebastià

L'Hospital Quirón Barcelona | Cedida L'Hospital Quirón Barcelona | Cedida

Solvia, la immobiliària de Banc Sabadell, ha tancat la venda de tres hospitals a Barcelona, Bilbao i Sant Sebastià llogats íntegrament al grup hospitalari Quironsalud.

Els immobles venuts són l'Hospital Quirón de Barcelona, l'Hospital Quirón de Biscaia i l'Hospital Quirón de Sant Sebastià, segons ha informat Solvia, que no ha revelat el nom del comprador i s'ha limitat a assenyalar que es tracta d'un inversor estatal.

Des de Solvia s'ha destacat que l'empresa ha liderat una de les operacions més rellevant de l'any en el sector immobiliari i que ha provocat un gran interès entre inversors nacionals i internacionals.

Per a Solvia, l'operació és un exemple de la capacitat de la companyia com a gestora i consultora en aquest tipus d'actius.

A més de les grans carteres que gestiona, la companyia ha captat portafolis per valor de més de 800 milions de diversos fons i empreses que li han confiat la venda i arrendament dels seus actius.

L'Hospital Quirón Barcelona va ser construït el 2006 i reformat el 2017 i disposa d'un total de 187 llits; el Quirón Biscaia està situat en Erandio i té 110 llits, mentre que el de Sant Sebastià, amb 60 llits, forma part d'un antic palauet de 1936 i, posteriorment, es va convertir en un hospital formant un complex de tres edificis.

Solvia, que té una plantilla propera als 800 treballadors, compta amb una cartera de 141.000 unitats d'actius sota gestió, el valor de la qual supera els 30.000 milions d'euros.

Més informació
El Sabadell fa créixer Solvia: 70 franquícies pel 2018
Pérez (Solvia): "Els inversors han vist una oportunitat a l'Àrea Metropolitana"
El Banc Sabadell trasllada la seu de Solvia a Alacant
Avui et destaquem
El més llegit