Startup Valencia i Marina de Empresas uneixen forces per impulsar l'ecosistema innovador

El pol emprenedor format per EDEM, Lanzadera i Angels se suma com a 'partner' a l'associació

Pepe Peris, Elena Fernández, Marta Nogueras, Nacho Mas i Karina Virrueta | Cedida Pepe Peris, Elena Fernández, Marta Nogueras, Nacho Mas i Karina Virrueta | Cedida

Marina de Empresas i Startup Valencia han unit forces amb l'objectiu de treballar juntes per impulsar l'ecosistema innovador i tecnològic valencià i posicionar-lo com a referent internacional. Ambdues iniciatives han signat un acord de col·laboració pel qual el pol emprenedor que agrupa EDEM, Lanzadera i Angels se suma com a partner de l'associació.

Com assenyala Juan Luis Hortelano, president de Startup Valencia, es tracta d'una aliança “natural, ja que, tant des de Marina de Empresas com nosaltres, fa anys que treballem com a agents impulsors de l'ecosistema”. Des de Marina de Empresas destaquen la tasca de Startup Valencia visibilitzant i impulsant les iniciatives emprenedores de la ciutat, per la qual cosa consideren que la seva entrada com a partner reforçarà el suport a la comunitat de startups innovadores en conjunt.

Lanzadera ha impulsat més de 1.200 startups des del 2013

L'objectiu d'aquesta aliança és la cooperació en el desenvolupament d'accions i projectes que serveixin per promoure l'emprenedoria innovadora a la regió; així com facilitar als emprenedors valencians l'accés a la inversió, a la formació i a l'espai que necessiten per convertir les startups en empreses d'èxit.

Més info: Marina de Empresas celebra tres anys

La missió de Marina de Empresas és formar, donar suport i finançar els emprenedors en una aposta per crear riquesa, ocupació i foment del sector. Els emprenedors valencians es beneficiaran d'aquesta col·laboració perquè Marina d'Empreses ja és un pol de referència per a l'ecosistema tecnològic i ha potenciat la consolidació de la Marina de València com a districte innovador de la ciutat. En són exemple les més de 300 startups que actualment ocupen les seves instal·lacions i les més de 1.200 startups que ja han estat impulsades per Lanzadera des del 2013.

Més informació
L'ús de la IA destaca entre les 86 startups seleccionades per Lanzadera
Lanzadera selecciona més de 120 empreses per impulsar a partir de gener
Lanzadera selecciona 120 empreses i supera les 1.000 impulsades des del 2013
Avui et destaquem
El més llegit