Tanca Home Meal, propietària de Nostrum

La companyia sol·licita l'obertura de la fase de liquidació després d'haver acordat un ERO per als seus treballadors al juliol i presentar concurs de creditors

Una de les botigues de Nostrum Una de les botigues de Nostrum

Home Meal, propietària de la cadena de menjar per emportar Nostrum, ha sol·licitat l'obertura de la fase de liquidació de la societat davant el Jutjat dels Mercantil nombre 6 de Barcelona. Segons ha informat al Mercat Alternatiu Borsari (MAB), dilluns passat 11 de novembre va presentar davant d'aquest jutjat l'escrit sol·licitant l'obertura de la liquidació, en virtut del què disposa la Llei Concursal.

Més info: Nostrum s’ennuega amb els deutes

A l'octubre de l'any passat, la companyia va presentar el concurs de creditors després que una de les seves entitats creditores decidís embargar els comptes de l'empresa, aconseguint un deute a curt termini d'uns 10 milions d'euros.

Posteriorment, al juliol d'aquest any, va anunciar el tancament de les seves cuines centrals, situades a Sant Vicenç de Castellet, i va acordar un ERO per als seus treballadors, assegurant que podria garantir la viabilitat de l'empresa, amb una sortida del concurs esperada el 2020.

Fins al juny del 2018, segons l'últim informe financer publicat per la companyia en el MAB, va perdre 2,3 milions d'euros, després de registrar uns números vermells d'1,5 milions d'euros el 2016 i de 3,5 milions el 2017.

Més informació
Nostrum presenta concurs de creditors i cessa el seu president
Nostrum evita el concurs de creditors
Nostrum i Dupont
Avui et destaquem
El més llegit