Teladoc Health oferirà els serveis digitals de salut mental de l'NHS britànic

L'empresa de telemedicina oferirà als usuaris del sistema de salut del Regne Unit una aplicació d'atenció virtual gratuïta a la salut mental

La telemedicina ocupa un lloc central al tractament dels pacients després d ela pandèmia | iStock La telemedicina ocupa un lloc central al tractament dels pacients després d ela pandèmia | iStock

L'empresa Teladoc Health, líder en atenció mèdica virtual, ha tancat un acord amb el Sistema Públic de Salut (NHS) del Regne Unit. L'aliança s'ha tancat mitjançant les autoritats locals i Consultant Connect, part de la mateixa empresa de salut. A partir d'ara, així, la companyia oferirà als usuaris britànics una solució digital anomenada myStrength, una nova aplicació dedicada al seguiment remot de la salut mental.

Segons la companyia, la crisi econòmica i social generada per la pandèmia ha provocat un augment en els problemes i les consultes relacionades amb la salut mental. L'atenció mèdica virtual, una de les principals solucions de salut que van agafar tracció durant la crisi sanitària, s'ha normalitzat després dels diversos confinaments, i aquesta és l'aposta que tanca Teladoc Health per a la salut mental dels usuaris del Regne Unit.

Així, mitjançant myStrength, el sistema de salut públic del país podrà tractar problemes de benestar emocional entre els seus pacients, amb una oferta temàtica dirigida a la reducció de l'estrès, la conciliació de la son, la gestió d'estats baixos d'ànim, la meditació i moltes altres qüestions relacionades amb la salut mental.

Segons el president internacional de la companyia, Carlos Nueno, Teladoc Health té "la ferma aposta per la col·laboració publicoprivada a escala internacional". El projecte creix sobre una oferta que "gràcies a la telemedicina i al compromís per la cooperació amb les institucions pot ajudar a descongestionar el sistema sanitari, oferint solucions i tecnologies per millorar l'atenció al pacient".

Més informació
Ecommerce, telemedicina i educació a distància, els negocis que impulsa la Covid-19
Movistar Salud, telemedicina a l'abast de tots
L'hospital del futur: telemedicina i tecnologies 4.0
Avui et destaquem
El més llegit