Thomas Cook estrena nova seu a Palma

El grup turístic necessitarà incorporar 325 treballadors a les oficines que estrena a Mallorca

Peter Frankhauser de Thomas Cook Peter Frankhauser de Thomas Cook

Thomas Cook inaugurarà una nova seu a Palma durant el pròxim mes de febrer per fer front a l’expansió de les seves operacions en un dels seus principals destins turístics.

La nova oficina donarà feina a 700 persones, ja que incorporarà 325 nous llocs de feina als 375 treballadors de la companyia que ja treballen a Mallorca. D’aquesta manera, la companyia consolidarà la seva presència a l’illa des que va aterrar l’any 2007.

Les noves incorporacions seran principalment de suport financer, com a resultat de la decisió de la companyia de convertir Palma en el seu centre de serveis compartits per tot el grup. Segons el CEO de Thomas Cook, Peter Fankhauser, “la nostra nova seu a Palma és un gran exemple de com treballar de forma més intel·ligent i reunir talent en un lloc des del qual oferir un servei d’alta qualitat a tot Thomas Cook i als seus clients”.

Thomas Cook també va anunciar recentment la creació d’una nova aerolínia amb base a Palma que començarà a operar durant la primavera del 2018. 

Més informació
Ryanair està interessada a comprar Air Berlin
Air Berlin fa fallida
El turisme mediterrani, a debat
Avui et destaquem
El més llegit