Toni Pons comercialitza 20.000 espardenyes a Mèxic

La pime gironina obre quatre botigues al país centreamericà des de finals de 2017

Toni Pons comercialitza 20.000 espardenyes a Mèxic Toni Pons comercialitza 20.000 espardenyes a Mèxic

L’espardenya tradicional catalana arriba a Mèxic. Toni Pons, pime gironina dedicada al disseny i producció d’aquest calçat, ja hi comercialitza 20.000 parells de sabates. Gràcies a un acord amb un importador local, l’empresa ha pogut obrir quatre botigues pròpies i comercialitzar els seus productes als centres comercials Palacio de Hierro i Liverpool, presents a tot el país.

Pel moment, Toni Pons compta amb botigues a quatre de les ciutats més importants del país Monterrey, Ciutat de Mèxic, Cancun i Playa del Carmen.  “Hem apostat per la nostra marca a través de botigues pròpies” afirma Jordi Pons, gerent de la pime, “Un cop establerts, ens hem centrat a accedir als centres comercials i en l’obertura d’un lloc web específic per al mercat mexicà que ens assegura la presència a tot el país. Som optimistes per seguir creixent al mercat mexicà”. Per a aquest projecte d’internacionalització Toni Pons ha comptat amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement a través de l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions d’Acció a Ciutat de Mèxic.

Amb més de 70 anys a les seves espatlles, Toni Pons té la seva seu a Girona i dóna feina a una cinquantena de persones. A dia d’avui és present a més de 50 països i exporta el 70% del seu volum de negoci. L’any 2017 va tancar amb una facturació de 12,5 milions d’euros.

Més informació
Catalunya es conjura per la internacionalització
Rubí, innovació i internacionalització amb la marca de la ciutat
Danés es llança a la internacionalització
Avui et destaquem
El més llegit